Kubusblokken

Bedrukte kubusblokken zijn al jarenlang populaire relatiegeschenken. Bij veel mensen staan deze kubusblokken binnen handbereik. Een kubusblok is een stapel blaadjes die van de zijkant en de bovenkant opvallend en professioneel bedrukt kan worden met uw logo. De kubusblokken zijn zo te bedrukken, dat ze zowel van een afstand als van dichtbij opvallen. De blaadjes van de kubusblokken zijn niet zelfklevend. Notitiepapier is altijd handig om bij de hand te hebben, want zo kan men snel even iets noteren. Kubusblokken met bedrukking komt u veel tegen doordat het immers een praktisch relatiegeschenk is dat graag ontvangen wordt. Bij Papierwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan kubusblokken in verschillende maten.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kubusblokken bedrukken

Alle kubusblokken uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een opdruk. Voor deze opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De zijkanten van de kubusblokken kunnen bedrukt worden in één kleur of in full color. Ook kunnen de velletjes zelf bedrukt worden in één tot vier kleuren. De kubusblokken kunnen al besteld worden vanaf 125 stuks. Door de kubusblokken te laten bedrukken, zal uw naam of boodschap in het oog springen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de kubusblokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kubusblokken met logo

Bij Papierwarenwereld kunt u makkelijk en snel kubusblokken met logo bestellen. Kubusblokken met bedrukking zijn echte eyecatchers op kantoor. Gebruikers zullen uw logo hierdoor meerdere malen op een dag zien en daardoor zal uw bedrijfsnaam blijven hangen in het geheugen. De kubusblokken met logo zijn perfect om in te zetten als giveaway op evenementen of beurzen. Natuurlijk kunnen ze ook uitstekend dienen als relatiegeschenk voor al uw relaties en klanten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >